Kartım Nerede?

Halkbank Kartım Nerede? (Kurye Takip)

Halkbank kartım nerede? Halkbank kurye sorgulama nasıl yapılır? Halkbank kurye telefon numarası kaç? Halkbank kartım ne zaman gelir? Cevaplar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Halk Bankası kredi kartı başvurunuz onaylandıktan sonra kartınız anlaşmalı kargo firmasıyla belirttiğiniz adrese gönderilir. Kurye takibi yapmak için alttaki yöntemleri kullanabilirsiniz…

Halkbank Hangi Kargo Şirketiyle Çalışıyor?

Halk Bankası Kuryenet adlı firmayla anlaşmalıdır. Kartlar müşterilere Kuryenet vasıtasıyla gönderilir. Halkbank kurye sorgulama işlemini çağrı merkezi veya internet sayfası üzerinden şöyle yapabilirsiniz:

Halkbank Kurye Telefon Numarası

444 93 93 numaralı Kuryenet Çağrı Merkezini arayıp kartınızın nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. Halk Bankası’nın çağrı merkezini ararsanız sizi Kuryenet’e yönlendirecektir. Bu sebeple doğrudan Kuryenet’i aramanız daha mantıklıdır.

DİKKAT: Kuryenet’in çağrı merkezine ulaşmak genelde çok zahmetli oluyor. Bu sebeple firmanın Gönderi Takip sayfasını kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu işlemi şöyle yapabilirsiniz:

Kuryenet Kurye Takip Sayfası

https://musterihizmetleri.kuryenet.com.tr/MusteriHizmetleri/GonderiSorgulama.aspx bağlantısı üzerinden kurye takibi yapabilirsiniz. Bu işlem için gönderi takip numarası gereklidir.

Gönderi takip numaranız size banka tarafından sms ile bildirilir. Bildirim yapılmadıysa Halk Bankası’nın 0850 222 0400 numaralı çağrı merkezini arayınız.

Halkbank Kredi Kartım Ne Zaman Gelir?

Kart teslimat süreci genelde 1 haftayı geçmez. Kargo şirketlerinden kaynaklanan bazı sorunlardan dolayı bu süre uzayabilir.

Adrese teslim kargoyla uğraşmak istemiyorsanız kartınızın şubeye gönderilmesini isteyebilirsiniz. Böylece kartınızı belirttiğiniz Halk Bankası şubesinden alabilirsiniz. Bu talebinizi başvuru sırasında Halk Bankası’na bildirmeniz gerekmektedir.

İlgili Yazılar

27 Yorum

  1. 08/03/2020 tarihinde banka kartım ( bank 24 maaş kartı ) başvuru yaptım ve müşteri temsilcisiyle görüşüp bana kuryede denildi ama aradan 22 gün geçmesine rağmen kart elimize ulaşmamıştır
    RİCA EDİYORUM BU KONUYLA ALAKALI YETKİLİ KİŞİLERİN İLGİLENMESİNİ ÖNEMLE RİCA EDİYORUM ŞUANDA BİZLERİ BU KONUYLA ALAKALI BİZLERİ MADUR EDİYORSUNUZ

    1. Merhaba Veis Bey. Halkbank 0850 222 0400 çağrı merkezini arayın. Müşteri temsilcisinden yardım isteyin. Kurye firması sorun çıkarıyorsa Halkbank müşteri temsilcisine iletin ve kartınızı yakınınızdaki bir Halkbank şubesine göndermelerini isteyin. Bu şekilde kartınızı şubeye giderek alabilirsiniz.

      1. Merhaba ben müşteri hizmetiyle görüştüm kurye adı ve takip no ekranda gözükmüyor sadece teslim edilmek üzere diyor hiç bilgi alamıyorum yetkilerden rica ediyorum bir kartın takip no yerleştirme ve onuda SMS adıyla bildirse işler çabuk cozulur

  2. Halk bankası kartım gelmedi adrs yetersiz diyor amaverdiğim adres doğrudur mesai saatleri içinde çalışıyorum arayamıyorum.

    1. Merhaba Ayşe Hanım. Mesai saatleri içinde Kuryenet’i arayamıyorsanız Halkbank 0850 222 0400 çağrı merkezini arayın. Müşteri temsilcisinden yardım isteyin. Kurye firması sorun çıkarıyorsa Halkbank müşteri temsilcisine iletin ve kartınızı yakınınızdaki bir Halkbank şubesine göndermelerini isteyin. Bu şekilde kartınızı şubeye giderek alabilirsiniz.

  3. Merhaba, halkbank hesap kartı gelmedi mesai saatleri içinde çalışıyorum bu sebeple 0850 222 0 400 numaralı müşteri hizmetlerinizi aradım 1 hafta önce kurye de olduğu söylendi ama ama hala gelmedi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım fakat müşteri hizmetlerinize de bağlanamadım 1 buçuk aya yaklaştı ancak kart ortalıkta yok halkbank müşteriniz olarak mağdur edildim lütfen yardımcı olurmusunuz.

    1. Merhaba Hüseyin Bey. Kuryenet adlı firmayla iletişime geçtiniz mi? Kartınızı onlar teslim etmekle yükümlü. Zaten Halkbank’ı aradığınızda onlar da Kuryenet’e ulaşıp size bilgi verirler. Elinizde gönderi takip numarası varsa bu sayfa üzerinden kartınızın nerede olduğunu öğrenmeyi deneyin: https://musterihizmetleri.kuryenet.com.tr/MusteriHizmetleriKuryenet/GonderiSorgulama.aspx
      Takip numaranız yoksa 444 93 93 Kuryenet çağrı merkezini mesai saatleri içinde arayabilirsiniz. Mesai saatlerinde meşgulseniz info@kuryenet.com.tr adresine mail gönderebilirsiniz. Bunun dışında https://www.kuryenet.com.tr/sikayet-formu sayfası üzerinden firmaya ulaşmayı deneyebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim…

      1. Müşteri temsilcisi böyle bir bilgiye biz ulaşamıyoruz diyorlar. Şubeye gittim şubede bilmiyor ne yapacağını bu nasıl istir.

  4. halkbank kurye ye verdik diyor ne kurye firmasının ismini söylüyor nede başka bir bilgi veriyor kredi kartları konusunda sıkıyorlar gibi geldi bana….

  5. PARAF KREDİ KART BAŞVURUM 015/05/2020 TARİHİ AMA KARTIM HALA ELİME ULAŞMADI ACABA HANGİ AŞAMADA BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM.0850 222 0400NOLU TELOFONUZU ARADIM YARIM SAATİ GEÇTİ HALA BAĞLANMADI İNSAF

  6. Ayıp vallahi kıskaca Türkiye bankası kuryeyle baş edemiyorsa yetkililer önlem alsın kardeşim bu nedir ya bir ayı geçti hala kart gelecek cumhur başkanına mı şikayet edelim yetkililer sizlere söylüyoruz ilgilenen artık

  7. bizde de aynı sorun var 1 ay oldu.seneye gelir heralde bu ne sorumsuzluktur böyle bir sıkıntı yaşatacaktınız herkese boncuk gibi kart dagıtmasaydınız

  8. BANKA BİLMİYOR KURYE YOK DİYOR.BANKAYA TEKRAR TALİMAT VEREREK GOP ŞUBEYE GELMESİNİ İSTİYORUZ 1 AY GEÇİYOR PERSONEL YİNE KARTINIZ YOK BİLMİYORUZ DİYORLAR NASIL İŞ ARKADAŞ ? RAHATSIZ MISINIZ ?

  9. 2 aydır bir hesap kartı çıkartamadım.Bu kadar ilgisiz olmun ası çok üzücü.Sağlık çalışanıyım 3 kere bankaya gittim zar zor izin alarak.Sürekli 10 gün içinde elinizde deniliyor.Ya adres yanlış ya da telefon.Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi edinmek için insanların boş vakirlerinin olması lazım.Çünkü telefon başında 1 saat bekliyorum birilerine ulaşmak için.İnsanları zor duruma düşürdüğünüzün farkındamısınız?Vebaldir bu ya.

  10. 4 aydır kredi kartım gelmedi. Tam bir rezalet. Banka topu kureye atiyor kure topu bankaya atiyor. Ben böyle bir ilgisizlik bitmişlik görmedim YAZIKLAR OLSUN SİZE.

  11. gerçekten çok kötü bir banka 20 gündür kartım gelmedi ne müşteri temsilcisi net bir bilgi veriyor kuryeye de ulaşamıyorım müşterini mağdur eden tek banka halktır

  12. aynı durum hayatımda daha kötü bir kurye görmedim 2 haftadır dağıtım bölgesinde en kısa sürede teslim edilecek yazıyor en kısa süre 10 yıl falan heralde yolda gelirken kredi kartlarını yiyor musunuz ne yapıyorsunuz başka bir banka ve kurye olsaydı bu süre içinde 2 kart daha teslim ederdi bu nasıl rahatlık vurdumduymazlıktır. Ayrıca müşteri hizmetleri takip numarası falan da vermiyor burda ki şikayetleri de kimse umursamıyor her zaman ki gibi mağdur biziz!!!

  13. Benim kartim kuryede ama halkbankasi takip numarasi paylsmdgni soyluyor sadece subeye gonderimi saglnmstr diyolar ne yapblrm

  14. 1-adıma çıkartılan kartım 1 sefer ev adresime gönderildi ancak adreste bulunamadı diye teslim edilemedi diye geri gitmiş. Oysaki evde sürekli aileden birileri oluyor. Evden çalışan olduğundan gündüz evde kimsenin olmaması imkansız.
    2-2 sefere iş adresime istedim ilk kartım iptal edilip bu sefer yeni çıkartılan kartım iş adresime gönderilmiş. 29 mayıs 2022 pazar günü güya kargo gelmiş kimse bulunamamış. Halbuki işyeri olduğundan 7/24 en azından güvenlik var ve güvenlik bu gibi durumda telefonla ulaşıp bilgi verir teslim alıp almaması konusunuda sorar.
    3- 3 kez tekrar gönderdiler ancak 7 gün geçmesine rağmen kargodan bir haber yok. Korkarım tekrar bir bahane ile kart geri gitmiştir.
    Bu durumda aklıma farklı düşünceler gelmekte.
    kartı her geliş gidişte kargo ücret almakta mıdır.
    Eğer böyle bir durum varsa, ortada çok vahim bir durum var demektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu